سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : چهارشنبه 87/6/27 | 12:0 صبح | نویسنده : بانو

تصمیم می گیرم برای اعتراض به لایحه ضد خانواده تنها به نوشتن مقاله، تهیه گزارش و گرفتن امضا اکتفا نکنم. شماره تلفن نمایندگان کمیسیون حقوقی مجلس را از بروشور اعتراضی که فعالان جنبش زنان برای اگاهی مردم از لایحه ضد خانوده اماده کرده اند؛ پیدا می کنم. و به تک تک آنها اس ام اس (پیامک!) می زنم که: لایحه"حمایت از خانواده"را از دستور کار مجلس خارج کنید. این لایحه موجب وهن به اسلام است.

ادامه مطلب...


تاریخ : شنبه 87/6/23 | 7:35 عصر | نویسنده : بانو

یازده ماه پس از مرگ مشکوک دکتر زهرا بنی یعقوب در بازداشتگاه ستاد امر به معروف و نهی از منکر همدان ، قاضی یکی از شعبه های دادسرای کارکنان دولت مستقر درتهران ، از خانواده بنی یعقوب خواسته تا یک پزشک متخصص مغز و اعصاب را به عنوان ناظر برای شرکت در کمسیون پزشکی بررسی کننده این پرونده ، معرفی کنند.

قاضی میر حسینی به خانواده بنی یعقوب 10 روز فرصت داد تا یک پزشک را برای شرکت در این کمیسیون پزشکی معرفی کنند. فرصت تعیین شده با مخالفت پدر زهرا روبروشد . او ضمن اعتراض به فرصت کمی که دادگاه برای معرفی یک پزشک مغز و اعصاب به او داده گفت : " چطور شما برای آوردن پرونده از همدان به تهران چهار ماه وقت را تلف کردید ، اما حالا به بهانه داشتن عجله در رسیدگی به پرونده ، ما را تحت فشار قرار می دهید. "

زهرا بنی یعقوب، پزشک 27 ساله ، که در حال انجام داوطلبانه طرح خدمات پزشکی در یکی از روستاهای دور افتاده کشور بود، روز جمعه بیستم مهرماه سال گذشته ساعت 10 صبح در محوطه پارک همدان به همراه نامزد خود توسط ماموران ستاد امربه معروف به دلیل نامشخص بودن وضعیت تاهل، بازداشت و به ستاد منکرات منتقل شد.دو روز بعد مأموران بازداشتگاه اعلام کردند که زهرا خود را در راهروی ‏طبقه دوم بازداشتگاه با استفاده از پارچه پلاکارد تبلیغاتی حلق آویز کرده و جان باخته است.‏اما خانواده زهرا با اعتقاد به اینکه فرزندشان کشته شده است از مسوولان ستاد امر به معروف همدان شکایت کرده اند.

پدر زهرا در گفت و گو با خبرنگار کانون زنان ایرانی از مشکلات و سختی هایی که برای پیدان کردن یک پزشک معتمد داشت سخن گفت :" به بیش از 10 پزشک برای معرفی آنها به کمیسیون پزشکی مراجعه کردیم . اما همه آنها ضمن اظهار همدردی از پذیرش این مسولیت خوداری کردند."

به گفته ابوالقاسم بنی یعقوب این پزشکان ، پذیرش این خواسته را اقدامی خطرناک می دانستند که می تواند به قول خودشان موجب پائین آوردن تابلو آنها و تعطیلی مطب شان شود. با این همه و در نهایت یک جراح مغز ، به شرط مخفی ماندن هویتش ، حاضر به پذیرش این درخواست خانواده دکتر زهرا شده است.

بر اساس گفته خانواده زهرا آنها در زمان خاکسپاری دخترشان شاهد خونریزی از بینی و گوش او بودند . چیزی که به نظر پزشکان می تواند نشانه ضربه مغزی باشد. قرار است کمیسیون پزشکی بنا به خواست دادگاه و خانواده دکتر زهرا این مورد را بررسی کنند. این کارشناسان در ادامه بررسی های خود قرار است دیداری هم با بازپرس همدانی پرونده دکتر زهرا داشته باشند و از او بازجویی به عمل آورند. این بازپرس در اوایل تیرماه امسال قرار منع تعقیب برای تمامی متهمان و دست اندرکارانی را که در مدت 48 ساعت بازداشت دکتر زهرا ، با او در ارتباط بودند ، صادر کرد .

از سوی دیگر با شکایت و در خواست شیرین عبادی و عبدالفتاح سلطانی و با تائید دادگاه ، قرار است گروهی از کارشناسان جنایی اداره آگاهی برای بررسی دقیق تر موضوع به محلی که یک سال پیش مرگ دکتر زهرا در آنجا به طرز مشکوکی اتفاق افتاد ، اعزام شوند . بر اساس گفته های تیم وکلای دکتر زهرا بنی یعقوب عکس های گرفته شده نشان می دهد پارچه ای که ادعا می شود زهرا با آن خودکشی کرده به حدی کوتاه است که امکان چنین اقدامی را از سوی او غیر ممکن کرده است . بنا براین آنها مشکوک به وارد شدن ضربه مغزی به او هستند . موردی که پس از یک سال و با کشمکش زیاد در دادگاهی در همدان و تهران هنوز روشن نشده است .

برگرفته از: کانون زنان ایرانی




تاریخ : شنبه 87/6/23 | 7:33 عصر | نویسنده : بانو

از این قانون لعنتی ضد زن متنفرم.دختر لیلا  خودش را کشت، برای اینکه می خواستند در 11 سالگی شوهرش بدهند. برای اینکه قانون اجازه ازدواج دختر را در انحصار پدر گذاشته و مادر بیچاره اش حالا فقط باید ضجه بزند در سوگ دختر از دست رفته اش.بدون اینکه هیچ حقی در زندگی دختری که بدنیا آورده است داشته باشد. مادرش چند دقیقه پیش خبر داد که دخترکش را دفن کرده است.

چند روز پیش دوستی طعنه ام می زد که حتما کمی تند رفته ام که برایم شش ماه زندان بریده اند. که حتما کار سیاسی کرده ام.... حوصله بحث نداشتم. حوصله نداشتم بگویم که ما زنها برای کمی زندگی داریم مبارزه می کنیم 

ادامه مطلب...


تاریخ : شنبه 87/6/23 | 11:0 صبح | نویسنده : بانو
عطاالله کاملیبه گزارش ایسنا کاملی متولد 1308تهران بود. او از سال 1335 فعالیت خود را به طور حرفه‌یی در عرصه دوبله آغاز کرده بود.
این پیشکسوت دوبله به جای ستاره‌های سینما چون کرک داگلاس در فیلم‌هایی مانند «اسپارتاکوس» ،«جدال در اوکی کرال»و «هفت روز درماه مه » صحبت کرده است.
گویندگی در فیلم‌های «هرچه سخت‌تر زمین می‌خورند» به جای همفری بوگارت، دوبله دوم «دایره سرخ» (ایو مونتان)،«پنجه طلایی» (شون کانری)، دوبله دوم «اینک آخرالزمان» ( مارلون براندو) و سریال‌های «ارتش سری» به جای نقش راینهارت و«پوآرو»( سربازرس جپ) از دیگر کارهای اوست.
کاملی هم‌چنین به جای بسیاری از بازیگرهای ایرانی از جمله منوچهرحامدی، فتحعلی اویسی، احمد هاشمی صداپیشگی کرده است.
او در عرصه‌ی مدیر دوبلاژی مسوولیت دوبله‌ی آثار معروفی چون «داشتن و نداشتن» و نسخه‌ی اولیه فیلم سینمایی «لورنس عربستان»و سریال« اسکیپی» را برعهده داشته است.
از آخرین آثاری که کاملی در آن‌ها گویندگی کرده است به سریال‌های «ماموران پرونده‌های راکد» و «چهل سرباز»، فیلم سینمایی «ارباب حلقه‌ها» و «تله تئاتر اتللو» می‌توان اشاره کرد.
 و سرانجام پس از مدت‌ها رنج سرطان استخوان، عصر 22 شهریور ماه، دارفانی را وداع گفت.
پیکر «عطاالله کاملی» فردا (24 شهریور ماه) از مقابل مسجد بلال تشییع می‌شود.



تاریخ : شنبه 87/6/23 | 10:0 صبح | نویسنده : بانو

پایگاه دفتر مطالعات و تحقیقات زنان با هدف ارائه اطلاعات تخصصی در حوزه زنان راه اندازی شده است . این سایت منعکش کننده نظرات رسمی دفتر در مناسبتها و ایام ویژه بوده و بیانیه ها بازتاب مواضع دفتر خواهد بود. اخبار همایشها و نشست های علمی نیز به منظور اطلاع رسانی به مخاطبان در صفحه نخست در اختیار علاقمندان قرار می گیرد . همچنین برخی از خبرهای مرتبط با بانوان، روزانه در گزینه نمایه اخبار به صورت موضوعی ارائه می شود. در این قسمت امکان جستجوی خبرها بر اساس موضوع ، تاریخ و منبع فراهم شده است. فهرستی از آخرین این خبرها در پایین صفحه نخست وبگاه به نمایش در می آید در شرح این خبرها منبع و تاریخ انتشار خبر نیز آمده است.مقالات، کتب و مجلات منتشره توسظ دفتر به صورت تمام متن در گزینه های کتابخانه، مقالات، مجله حوراء ؛ در دسترس شماست . تصویر برداری و استفاده از این منابع با ذکر ماخد آزاد است . این گزینه ها متناسب با انتشار آثار جدید به روز می شوند. همچنین در بخش کتابشناسی و مقالات برگزیده ؛ آثار انتشار یافته از دیگران در گستره زن پژوهی ارائه می گردد.

در حال حاضر در بخش مقالات حدود5190مقاله با موضوعات زنان ثبت  گردیده است وبخش کتابشناسی شامل معرفی2595 کتاب در مباحث زنان وخانواده است.در این دوبخش نیز امکان جستجوی موضوعی وجود دارد.

منبع: دفتر مطالعات وتحقیقات زنان




  • قالب وبلاگ | قالب وبلاگ | بلاگ اسکای