سفارش تبلیغ
صبا ویژن
تاریخ : پنج شنبه 92/5/10 | 1:42 صبح | نویسنده : بانو

ناخن های سالم  و زیبا داشته باشیم

هفته پیش با دوستم قرار گذاشتیم بریم کاشت ناخن رو یاد بگیریم.کلی هم نقشه ریختیم که مانیکور و ... رو هم یاد بگیریم که حداقل به این طریق یه کاری هم برای خودمون دست و پا کرده باشیم.

با هزار تا امید و برنامه ریزی گفتم از طریق اینترنت یه جستجویی بکنم ببینم اصلا کاشت ناخن چیه که ....

چشمتون روز بد نبینه این مطالب رو که حالا در ادامه مطلب میخونین دیدم.سریع زنگ زدم به دوستم و حتی کسانی که ناخن کاشتن و از عوارضش مطلعشون کردم،و با توجه به مراجعه به وجدانم نه تنها از این کار منصرف شدم  ،بلکه خواستم این مطلب رو تو وبلاگم بزارم تا بیشتر اطلاع رسانی بشه و از دوستان هم میخوام این کار رو بکنن.خدا وکیلی کاری که اینقدر خطرناکه رو با چه وجدانی انجام میدن و اداره بهداشت کجاست؟نظارت کجاست ؟به چه قیمتی میخواین ناخن های زیبا داشته باشین ....

پس با من بیاین...


استفاده از روش‌های زیبایی ناخن روز به روز رایج‌‌تر می‌‌شوند، اما آیا استفاده‌ کنندگان از خطرات این روش‌‌ها هم باخبرند؟

به گزارش جهان به نقل از باشگاه خبرنگاران، کاشت ناخن یک روش غیر اصولی و غیر بهداشتی است که در مراکز آرایشی انجام شده و در بسیاری از موارد موجب از بین رفتن دائمی ریشه ناخن و شکاف پوستی می‌شود؛ کاشت ناخن مصنوعی در بین خانم‌ها با استقبال بسیاری مواجه شده است اما این زیبا شدن به نوبه خود عوارضی را هم به دنبال دارد.


عوارض کاشت ناخن

این روزها در تمام بروشورهای تبلیغاتی آرایشگاه‌ها، بخشی به کاشت ناخن اختصاص دارد که هزینه آن، بسته به محل جغرافیایی سالن‌های آرایش هزینه‌ای حدود 70 هزار تومان در قسمت‌های شمالی تا 30 هزار تومان در بخش‌های مرکزی شهر است. 

این هزینه تنها صرف یک دوره کاشت ناخن می شود و هر دو هفته یک بار به تناسب بلند شدن ناخن‌ها لازم است که ترمیم انجام شود. قیمت ترمیم این ناخن‌ها هم از 15 هزار تا 25 هزار تومان است که به میزان رشد ناخن‌ها بستگی دارد. 

علاوه بر پُرهزینه بودن، کاشت ناخن در زمانی حدود 2 ساعت انجام می‌شود. برای این منظور سطح ناخن به وسیله سوهان‌های برقی تراشیده می‌شود تا جایی که تنها لایه بسیار نازکی از ناخن باقی بماند. علت این تراشیدن این است که وقتی از ژل یا پودرهای مخصوص برای فرم دادن به ناخن استفاده می‌کنند، ظاهری برجسته نداشته باشد. 

ناخن‌های کاشته شده در مواردی که قابل تشخیص از ناخن طبیعی نیستند و به اصطلاح عامه «خوب کاشته شده‌اند»، خطرناک‌ترند و در صورت شکستن ناگهانی، آسیب جدی‌تری را برای فرد به دنبال دارند، چرا که مواد مصنوعی مورد استفاده برای کاشت ناخن بر روی لایه‌ای متشکل از یک ردیف سلول، چنان محکم چسبیده‌اند که اگر در اثر ضربه یا کشیدگی ناگهانی بشکنند یا کنده شوند، بافت زیر ناخن شامل پوست، گوشت و عروق نیز همراه با آنها جدا می‌شود و آسیب های جدی را به وجود می‌آورد. 

ناخن‌های مصنوعی به صورت‌های مختلفی از جمله پلاستیکی و کاغذی وجود دارند که بنا به موقعیت‌های مناسبتی با چسب‌های گوناگون از چسب قطره‌ای گرفته تا چسب آهن، بر روی ناخن چسبانده می‌شوند. 

اما تزئین ناخن‌ها نیز داستان خودش را دارد و بسیار متنوع و پیچیده است؛ از کاشت ناخن، فرنچ و مانیکور پتیکور و پانچ ناخن گرفته تا لاک و استمپ ناخن. 

اما پانچ ناخن دست و پا نیز روش جدیدی است که امسال مورد توجه قرار گرفته است، بدین صورت که پس از سوراخ کردن ناخن، آویزی را بر روی آن می‌گذارند که بسته به سلیقه افراد از یک نگین کوچک تا آویزهایی به شکل قلب، ستاره و... است و با زنجیرهای نازک به ناخن متصل می‌شوند. 

اما آیا همه آنهایی که از این وسایل استفاده می‌کنند، از خطرات آن باخبرند؟ خانم ها بیشتر از آقایان به ظاهر و زیبایی ناخن‌های خود اهمیت می‌دهند و پول و زمان زیادی را صرف نگهداری و زیبا نمودن ناخن‌ها می‌کنند و در بسیاری از موارد، ناخن‌ها نشان دهنده عادات شخصی و بهداشتی افراد هستند. 

? خطرات ناخن های مصنوعی 

دکتر کامران بلیغی، متخصص پوست و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌گوید: «استفاده از ناخن‌های مصنوعی و کاشت ناخن، عوارضی همچون عفونت های معمولی و قارچی، درماتیت (اگزمای تماسی) تغییر شکل صفحه ناخن، شکنندگی و حتی از بین رفتن صفحه اصلی ناخن را به دنبال خواهد داشت. 

همچنین، کاشت ناخن‌های مصنوعی باعث تغییر رنگ ناخن، التهاب دور ناخن، خط خط شدن و خرد شدن ناخن و کنده شدن لبه آزاد ناخن از بستر (اُنیکولیز) می‌شود.» 

دکتر نیلفروش زاده، متخصص پوست و مو نیز معتقد است: «استفاده طولانی مدت از ناخن‌های کاشته شده ی یک بار مصرف گرفته تا ناخن‌های کاشته شده برای استفاده طولانی مدت می‌تواند باعث واکنش‌های دردناک و شدید شامل عفونت پوست اطراف ناخن‌ها و شل شدن ناخن‌ها شود. 

خانم‌هایی که از ناخن‌های مصنوعی و کاشته شده برای زمان طولانی استفاده می‌کنند، ممکن است مشاهده کنند که ناخن‌های طبیعی آنها نازک‌تر و مات‌تر شده است و در مواردی منجر به عوض شدن جهت و محور ناخن می‌شوند. اگر اصراری برای استفاده از ناخن‌های مصنوعی وجود دارد، این ناخن‌ها باید هر 3 ماه یک بار برداشته شوند تا اجازه داده شود ناخن‌های طبیعی استراحت کنند.» 

? چسب‌هایی برای آهن 

افزایش طول ناخن‌ها ممکن است به وسیله ناخن‌های پلاستیکی که کل ناخن یا انتهای ناخن را می‌پوشاند انجام شود. این ناخن‌های مصنوعی با چسب‌هایی چسبانده می‌شوند که حاوی methacrylate هستند که ماده‌ای حساسیت‌زاست و ممکن است باعث شکاف و ترک ناخن شود. 

دکتر بلیغی معتقد است: «پوشاندن ناخن‌ها به وسیله چسب به دلیل وجود آکریلات در ترکیبات آنها از لحاظ طبی و پزشکی عوارضی نظیر پوسته‌ریزی، تغییر بافت ناخن و عفونت‌های قارچی به خصوص کاندیدا را به وجود می‌آورد و به جز در افرادی که بافت ناخن در آنها به دلیل ژنتیکی یا بیماری از بین رفته است ، توصیه نمی‌شود.» 

بر اساس گزارش های موجود، چسب‌هایی که برای چسباندن ناخن‌های مصنوعی به کار می‌روند، به دلیل آزاد کردن سم سیانید و بخار ناشی از آن می‌تواند باعث مسمومیت و حتی فوت افراد آرایشگر شود




  • قالب وبلاگ | قالب وبلاگ | بلاگ اسکای